• Képzési ajánlataink

 • - Test Akupunktúra tanfolyam 288.000,- Ft, a hallgatók test-, és fül akupunktúra, moxa-, és köpölyterápia képzésben is részesülnek, valamint jogosulttá válnak a további tanfolyamokat díjmentesen látogatni és gyakorlati oktatáson részt venni kijelölt hagyományos kínai orvosi rendelőben. A képzés mellé egy 24.000,- Ft értékű akupunktúrás demonstrációs eszközt adunk ajándékba és egy 8.000,- Ft értékű fül makettet.

  - Kínai fülakupunktúra tanfolyam 98.000,- Ft. A képzés mellé egy 8.000,- Ft értékű fülakupunktúrás demonstrációs Replica Givenchy Handbags eszközt adunk ajándékba.

  - Kínai akupresszúrás meridiánmasszázs alaptanfolyam 168.000,- Ft.
  A képzés mellé egy 24.000 Ft értékű akupunktúrás demonstrációs eszközt adunk ajándékba designer replica handbags.

  - Kínai akupresszúrás talpmasszázs,reflexológia tanfolyam 88.000,- Ft

  - Pulzus diagnosztika 88.000,- Ft

  - Nyelvdiagnosztika 78.000,- Ft

  - Kínai gyógynövényismeret 68.000,- Ft

  - Méli cellulit-, narancsbőr elleni masszázs tanfolyam 48.000,- Ft

  - Kínai akupresszúrás arc-,és fejmasszázs tanfolyam 48.000,- Ft

  - Moxa tanfolyam 38.000,- Ft
  - Köpöly tanfolyam 38.000,- Ft
  - Gyertya tanfolyam 38.000,- Ft


  A felsorolt képzések külön is elvégezhetők,de lehetőség van egy tanfolyamon belül több képzést is választani. Az akupresszúrás meridiánmasszázs tanfolyamon a hallgatók megtanulják a teljes testre kiterjedő fogásrendszert - mely közel 40 alapfogásból áll - az akupresszúrás pontok alkalmazását. Megismerkednek a több mint 5000 éves akupunktúra történetével és filozófiai hátterével, amely a mai napig a hagyományos kínai orvoslás (HKO) részét képezi, és világszerte elismert tudomány.
  Az Oktatási Központ nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy az általa kiadott jegyzet színvonalas és mindenki által közérthető legyen. A tananyagban szerepel a meridiánok rendszere, a 12+2 energiavezeték, több száz akupresszúrás ponttal, ábrákkal illusztrálva. Az anyag segíti a hallgatókat az otthoni felkészülésben, de az önálló munkavégzés során kézikönyvként is alkalmazható.

  Magyarországon az alábbi nagyvárosokban rendszeresen indítunk tanfolyamokat, melyekre a jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk: Sopron, Győr, Szombathely, Veszprém, Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Pécs, Kaposvár, Budapest, Kecskemét, Szeged, Békéscsaba, Szolnok, Debrecen, Nyíregyháza, Eger, Miskolc.
  A képzéseken való részvételi szándékát az OKTATÁS menüpont alatt található JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével jelezheti,valamint a tandíj 20%-át kell előre befizetni.